Paparázó - az apablog

Paparázó - az apablog

Ünnepi matiné - A csipogó húsvéti tojás

2010. április 05. - Bubuluc apuka

  A locsolkodásról már jó régen leszoktunk, mert kilencévesen rájöttünk, hogy alapvetően megalázó dolog csokipénzért kölnivel keccsölni meg hülye versikéket szavalni. Mostanában pedig az asszonyt már nem engedjük, hogy bárki megöntözze, Buftunak meg még nincsenek udvarlói, úgyhogy a húsvét hétfő az anyóséké, ott pedig zabálás és néma fogcsikorgatás van, nem locsolás. Azoknak viszont, akik még mindig zakóban, részegen járják ilyenkor az utcákat, az alábbi mesét küldjük, amelynek a tanulsága: marhára vigyázzunk a hölgyek megspriccelésénél, mert könnyen gyerek lesz belőle.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://paparazo.blog.hu/api/trackback/id/tr491895125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gaijin 2010.04.14. 07:37:21

mivanmá'? semmi újság?
ígértél Anna, Peti kutyázást is.

Bubuluc apuka 2010.04.15. 20:06:12

Anna, Petit nem ígértem, csak Bogyó és Babócát (Anna-Peti ki vannak tiltva tőlünk). Hamarosan újraindul a Paparázó, csak most el vagyunk foglalva a sok köcsög politikussal.
süti beállítások módosítása