Paparázó - az apablog

Paparázó - az apablog

Vasárnapi matiné - Vakond, a nőgyógyász

2010. március 07. - Bubuluc apuka

  A Kisvakondot nem kell bemutatni, úgyhogy inkább nem is tesszük. Az biztos, hogy kisgyerekek számára az egyik legjobb rajzfilm, de az is, hogy a szerző-rajzoló időnként valami nagyon durva anyagot tolt a nagy csehszlovák éjszakában.

  Az alábbi epizód az egyik kedvencünk. Ebben a nyúlfiú udvarol egy parókás lánynyúlnak, de az eleinte picsáskodik és szívatja, így a kapcsolatnak majdnem vége is szakad. Aztán a Kisvakond közreműködésével beszerzett csokor virágért a csaj mégiscsak odaadja magát. A dugást konkrétan nem mutatják, de sejthető, hogy a nagy puszilkodásban mi történeik alul. Aztán ahogy ez lenni szokott, a csaj terhes lesz, a szerencsétlen nyúlfickó meg bezsong, talicskával hordja haza az ajándékokat. Végül sor kerül a szülésre, amit a vakond vezet le mindenféle fogók és egyéb szerszámok segítségével. A vége happy end, de hogy szegény fickó hogy fog három gyereket felnevelni egy ilyen hülye liba feleséggel, az nem derül ki.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://paparazo.blog.hu/api/trackback/id/tr441816058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ladybirdy 2010.03.10. 12:55:33

De én gyerekkoromban mindig a tücskön akadtam ki. A többi érthető volt, egyébként. De az meg mit hegedül itt?
süti beállítások módosítása